Χορωδιακή διαδικτυακή εκδήλωση από την Ιερά Μητρόπολη Πρέβεζας τη Δευτέρα 22 Μαρτίου

Η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, διοργανώνει επετειακή χορωδιακή εκδήλωση τη Δευτέρα 22 Μαρτίου και ώρα 19.00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πρεβέζης, χωρίς την παρουσία κοινού, η οποία θα μεταδοθεί αποκλειστικά και μόνον διαδικτυακά.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον εορτασμό της ιστορικής αυτής επετείου και ο Χορός Ψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως «Chorus Nicopolitanus» θα ψάλει ύμνους της μεγάλης εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, κατά την οποία έλαβε χώρα η επίσημη έναρξη του αγώνα για την εθνική μας παλιγγενεσία.

Η μετάδοση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί μέσω του ιστότοπου της Εκκλησίας της Ελλάδος www.ekklisia1821.gr και από το επίσημο κανάλι της Χορωδίας στο Youtube: Chorus Nicopolitanus – Χορός Ψαλτών Πρεβέζης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την προστασία των συμμετεχόντων και την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού